Uitgerekend ondernemen

Digitale administraties

Wij kunnen de volledige boekhouding uit handen nemen. Mocht je echter een deel van de administratie zelf willen verwerken is dat uiteraard ook mogelijk. Door het gebruik van verschillende softwarepakketten is er voor elke onderneming een passende oplossing voorhanden, hierbij ligt de focus op het digitaal verwerken van alle documenten en mutaties.

Belastingaangiften

Bij het opstellen en indienen van de verschillende belastingaangiften helpen wij je graag. Denk hierbij aan Inkomstenbelasting (IB-aangifte), Vennootschapsbelasting (VPB-aangifte), BTW- en ICP aangiften en ook voor een aangifte dividendbelasting kunt u ons inschakelen.

Advisering

We adviseren ook graag op bedrijfseconomisch vlak en denken daarbij graag mee met de ondernemers. Naast de standaard werkzaamheden geven wij bedrijfseconomische adviezen over uw onderneming en helpen ondernemers voor nu en in de toekomst. Hierbij wordt ook gekeken naar optimalisatie van de bedrijfsprocessen.

Financieel dashboard

De financiële administratie is real-time gekoppeld aan een cloud financieel dashboard. De cijfers worden vertaald naar een actief visueel inzicht om op te sturen. Naast financiële kunnen wij ook niet-financiële informatie aan u tonen. Hiermee heeft u 24/7 toegang tot uw dashboard en is er dagelijks inzicht in de positie van uw onderneming.

Begeleiding van starters

Startende ondernemers zijn bij ons van harte welkom. Wij maken een plan van aanpak en bespreken de haalbaarheid van een te starten onderneming. Heb je (ondernemers)vragen dan helpen wij je daar graag bij.

Loonadministraties

De loonadministraties zijn door ons uitbesteed aan gerenommeerde partijen. Hierbij treden wij op als contactpersoon. Hierdoor kunnen we één vast tarief per loonstrook afspreken.