Meer dan getallen

Referenties

Amber van Opijnen

Zangeres en zangcoach

De uitbesteding van mijn boekhouding aan Van der Giessen administraties is voor mij de perfecte uitkomst. Van der Giessen werkt met apps voor facturatie en het bijhouden van mijn uitgaven. Alles is binnen handbereik en dit maakt het gemakkelijk, snel en goed bij te houden, en de rest wordt allemaal geregeld. Pieter is zorgvuldig, vakkundig en betrouwbaar en als ik iemand zou moeten aanbevelen voor het doen van de boekhouding is hij de persoon die je zoekt!

Mariska Troost

Sato Project Support BV, Satotrans BV en Sato Personeel BV.

Wij zijn inmiddels alweer een aantal jaren naar volle tevredenheid klant bij van der Giessen administraties. Pieter is zeer betrokken en vakkundig, altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en goed bereikbaar voor eventuele vragen. Ook ervaren wij het als zeer prettig om regelmatig met z’n drieën rond de tafel te gaan zitten om te brainstormen, onder andere over hoe we nog meer rendement uit onze bedrijven kunnen halen. Wij kunnen inmiddels wel spreken over een onmisbare schakel binnen ons bedrijf en kunnen iedereen, van ZZP’ers tot grotere bedrijven, van der Giessen administraties van harte aanbevelen.

Niels Klijn

Scheepvaartonderneming Deo Juvante

van der Giessen administraties verzorgd sinds de oprichting van ons bedrijf in 2015 de administratie en aangiften, dit naar volle tevredenheid. Ook wordt bij belangrijke financiële beslissingen gedegen advies verstrekt. Ook de korte lijnen ervaren wij als zeer positief, een en ander wordt ‘just in time’ geregeld.

Contact